torsdag den 6. februar 2014

Busy days


Den sidste uges tid har gået super stærkt og det er allerede fredag i morgen, hvilket betyder kun én dag til Hawaii!
Lørdag havde jeg endnu en cheer competition og da jeg kom hjem, efter at vi selvfølgelig vandt, havde jeg få minutter før Anna og Silvia kom og hentede os og vi tog sammen i biffen for at se "That Awkward Moment". Senere tog vi hjem til Anna og havde sleepover og hyggede til 3 om natten. Da vi vågnede næste morgen og gik op for at spise morgenmad havde deres nye hund ædt halvdelen af vores dounuts, så vi måtte finde på et andet alternativ. Vi sad til langt ud på formiddagen og snakkede om alt og intet og drak kaffe. Vi er efterhånden blevet rigtig rigtig gode venner og det er altid fantastisk at være i selvskab med mine dejlige internationale venner. Senere tog jeg ud og shoppede med min værtsfar og Ally, og vi tog blandt andet til en ny møbelforrentning og afprøvede nogle meget anderledes stole (stilet-formet!).

Om aftenen tog vi ud til en af vores andre udvekslingsstudentvenner Lucas, som vi har mødt til CETUSA meetings. Han holdte en Super Bowl fest for alle udvekslingsstudenterne på hans skole + Carolin og mig! Super super hyggelig aften, og her fik jeg mødt en pige fra Paris, Sverige, to fra tyskland, sydkorea, to drenge fra tyskland, en fra Brazilien og en dreng fra sydkorea. Selvom vi kun snakkede med dem et par timer klingede vi rigtig godt sammen og fik også udvekslet tlf numre og Facebook og aftalte at vi måtte mødes en anden gang, og måske lave retter fra vores hjemland.

Mandag var jeg rimelig træt efter Super Bowl og jeg havde cheer practice og gymnastiks efter skole, og var meget træt efter mine i alt 4 timers træning!
Tirsdag havde jeg en kort træning efter skole og bagefter tog jeg med Russ til et Health center for at få udfyldt en Sports Physics som jeg åbentbart skulle have haft udfyldt før min cheer sæson, men det var der ingen der havde fortalt mig, så det var vigtig at jeg fik det gjort inden vores sidste konkurrence.
Om aftenen mødtes Carolin og jeg op med vores Cross Country hold til Basketball kampen, hvor vi fik Pizza og pop og i halvejen blev annonceret for vores flotte resultater og Conference Championship.

Onsdag var jeg på skolen i 13 timer i træk. Først 7 timer i skole, og herefter satte jeg klar til vores sidste cheer konkurrence, conference finals som blev afholdt hjemme, sammen med resten af holdet. Klokken 6.30 startede konkurrencen og den blev indledt med at alle hold blev annoceret og Britney som sang nationalsangen foran en fuld gymnatsiksal. Hun syger forresten fantastisk! Carolin og min værtsfamilie var der, Lisa og hendes værtsfamilie, og Anna, Silvia, Shaylin og mange andre jeg kendte. Vores hold gjorde det rigtig godt, og vi endte også med 1. pladsen, som var en fantastisk følelse at vinde foran hele skolen. Da konkurrencen var slut hjalp jeg til med at rydde op ind til at klokken var 9.30. Jeg havde heldigvis ingen lektier, så jeg kunne gå direkte i seng.

I dag havde jeg et kort sidste møde med mit cheer hold, og jeg fik sagt tak for en rigtig sjov Cheerleading sæson og her til aften tog jeg med min værtsfamilie til Red Robin for at fejre Allys fødselsdag. Red Robin er en rigtig amerikansk burger restaurant med tv-skærme med football, massere af billeder af brømte amerikanere og logoer på vægen, rigtige diner-formet båse og faner formet som pomfritter.

Lige nu er vi igang med at pakke til Hawaii, og vi har vasket alt vores tøj og fået lagt det meste ned i kufferten. Vi tager én kuffert med som vi deler, siden vi skal dele værelse. I morgen er der Pink-out game, og hele denne uge har det været spirit week. Men mere om det senere.
Lørdag kører vi hjemmefra kl. 4 A.M og så går turen mod Hawaii. Jeg håber på at blogge lidt derfra. Om ikke andet vil jeg ihvertfald tage en masse billeder som jeg kan dele senere :)

Håber i har det godt i kolde Danmark, nu vil jeg gå i seng og glæde mig som et lille barn til Hawaii.
      Amalie Christine

1 kommentar:

  1. Virkelig fed tegning...<3

    Vil du måske følges??

    http://amorspil.blogspot.dk/

    SvarSlet