onsdag den 12. februar 2014

Hawaii dag 2: The North Shore


Dagen i dag foregik mest på nordkysten af Hawaii, og indeholdte en masse kulturelle oplevelser.

Efter morgenmaden kørte vi alle i busser mod vores første stop; USA's eneste palads! Da Hawaii engang var et monarki med dronninger og konger har de stadig et gammelt palads fra deres sidste konge og dronning i Honolulu. (Hawaii er den senest tilføjede stat btw)
Herefter kørte vi mod the Dole plantation hvor de har en masse ananas, en af verdens største labyrinter, en kæmpe stor butik med lokale madvarer og souvenirs og ikke mindst deres lækre Dole Whip. Det er en slags is, men uden fløde, lavet på ananas, som var super lækker og meget frisk. Her fik vi også lavet et fint armbånd med vores hawaiianske navn.
Herfra gik turen til en lille by, hvis navn jeg ikke kan huske, hvor vi havde tid til at spise frokost. Vi gik ind på en lille burgerjoint som var blevet anbefalet. Her kunne man bla. få burger med ananas, men jeg holdte mig til den lidt mere sikre med avocado. Byen var super hyggelig og en meget afslappet surfer by.
Næste stop var Sunset Beach. Her var vi alle ude af busserne for en kort pause og for at tage et par billeder. Og det sidste, men ikke mindste stop var the Polynesian Cultural Center. Her så vi danse og trommeshow, lærte at danse Hula dans, sejlede i båd, spiste mere is, så hvordan man klatrer kokostræer (dette fik vi dog ikke lov til at prøve...), spiste lækker hawaiiansk buffetmad og til sidst på aftenen så vi et teaterstykke/danse show kaldet Ha - the Breath of Life som viste kultur og danse fra de polynesiske øer.
Da vi kom hjem på hotellet var klokken over 10 og vi var alle godt trætte efter en fantastisk dag!
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar