onsdag den 19. februar 2014

Hawaii dag 6: Last day


 Fredag var vores sidste hele dag i paradiset og det var min gruppes tur til at tage ud og snorkle.
Vi tog alle sammen afsted i taxivans med omkring 7 i hver, da man ikke må komme i store grupper ved den bugt vi skulle snorkle i. I Taxa'erne fik vi udleveret vores snorkeludstyr og da vi kom frem til bugten skulle vi igennem en lille video om reglerne og herefter kunne vi gå ned mod stranden.
Jeg var noget skræmt i starten (er en lillesmule bange for fisk) men jeg fik overvundet min frygt og hoppede i. Her fik vi set nogle super flotte fisk mens vi langsomt flød forbi koralrevet. Nogle så blæksprutter og endda også havskildpadder, så heldig var jeg dog ikke...
I løbet af formiddagen blev det overskyet og startede også at dryppe, og vi måtte sætte os ind i læ før vores taxaer kom.
Hjemme på hotellet havde vi noget tid til at gøre os klar til klokken fire, hvor vi kørte ud mod en Luau (hawaiiansk strandfest). På grund af trafikken tog det os to timer at køre derhen og da vi kom frem havde de aflyst det! Vejret var nemlig blevet værre og det var begyndt at regne mere og det var blæst op. Så der sad vi 105 mennesker og havde pludselig ingen planer for vores sidste aften, og endnu værre, ingen aftensmad! Heldigvis havde vi vores awesome tour ledere som hurtigt fik aftalt med Luau personalet at vores organisation kunne komme ind og spise maden, siden de jo allerede havde lavet det. De aftalte også ed en bowlinghal at vi kunne komme ud og bowle bagefter! Det blev altså ikke til nogen rigtig hawaiiansk luau denne gang, hvilket selvfølgelig var ærgerligt, men tilgengæld havde vi et fantastisk alternativ! Vi havde en helt fantastisk aften med bowling og på vejen hjem var der fest og dans til høj musik i bussen.
Da vi kom tilbage til hotellet havde vi et møde om vores afgangstider og vi havde herefter tid til at snakke og hygge med de andre inden vi skulle vende hjemad i hver vores retninger morgenen efter.
      Amalie Christine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar