lørdag den 31. maj 2014

GraduationNu er det to uger siden at os seniors havde vores sidste skoledag og de sidste to uger har været travle med senior dinner dance, honors night, ture til stranden, baseball kampe, venner, memorial day og mere (hvilket jeg nok skal poste mere om i morgen!). Men i torsdags var den aller største begivenhed, som vi alle har glædet os til og set frem til. Vores graduation.

For Caro og mig og resten af udveklsingstudenterne betyder det ikke så meget, da vi alle stadig har flere år i high school foran os, men det på en måde symboliserede enden på vores år. Og så var det samtidigt en fantastisk oplevelse!

Aftenen startede ud med at alle os graduates sammen gik ud på stadiummet sammen med lærere og school officials. Her sad omkring 3000 venner og familie og modtog os med begejstring mens skolens orkester og kor spillede årganges sang "Bridge over troubled water".
Da vi alle havde sæt os i vores tildelte sæde på græsset blev der holdt taler fra inspektøren og elever og sunget et nummer af senior selection. Og herefter kunne diplom uddelingen starte.

Vi gik op i rækker og vores navn blev råbt én efter én. Inden de råbte vores navn højt spurgte de dog hvordan det udtales (men de udtalte stadig mit navn forkert). Herfra fik vi vores diplom og gav hånd til 5 forskellige vigtige personer og fik taget et billede med inspektøren.

Da alle omkring 600 elever havde modtaget deres diplom kastede vi alle vores hatte i vejret og flyttede vores tassel fra højre til venstre.
Herefter tog vi billeder og blev lykønsket af familie og venner inden vi skiftede tøj og tog afsted i busser til vores senior getaway på en hemmelig lokation hvor vi blev hele natten. Men mere om det senere.

I dag har vi vores open house som vi holder med Britt og Kirk. Så om lidt kører vi derovre for at gøre det hele klar.
      Amalie Christine

3 kommentarer:

  1. Hold da op, sikke nogle flotte sko, du har på.

    SvarSlet
  2. My Merkur - Shootercasino.com
    My Merkur - a unique safety razor with 메리트카지노 a modern design with modern bet365 features. I am new to the wet shaving world jeetwin of wet shaving.

    SvarSlet