mandag den 2. juni 2014

Open House


Når seniors har graduated holder de åbent hus for venner og familie. Jeg holdte min sammen med Caro, Britt og Kirk i Lørdags.
Vi holdte det i Mima og Papa's forhave (mine amerikanske bedsteforældre). Vi havde tre telte med borde og garagen var fyldt med buffetborde med pulled pork, cheesy potatoes, frugt, mac n' cheese, kager og drikkevare sammen med en photo booth og borde med picture boards og diplomer osv. fra årene/året i high school.
En masse af vores venner og familie kom forbi med lykønskninger og søde kort. For nogle af dem var det muligvis sidste gang jeg så dem, for denne gang.
Senere på aftnen sendte vi alle en lanterne i luften som symbol på at vi nu er sat fri og det er starten på vores fremtid.

Jeg har forresten skrevet om honors night som du kan læse her: Honors Night 
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar