søndag den 25. november 2012

A letter from me

Det er en regnfyldt, blæsende, kold, grå, trist november-søndag. Jeg sidder i min seng med computeren foran mig og en varm kop te og massere af kleenex (da jeg er forfærdelig forkølet!).
Jeg skal have skrevet min ansøgning, som indeholder et brev fra mig og en masse spørgsmål. Alt det, samt papirer fra min læge, skole og forældre skal samles i en ansøgning og sendes til Explorius som vil sende min ansøgning til USA. Her vil en samarbejdsorganisation i USA sende min ansøgning, sammen med en masse andre ansøgninger, ud til nogle godkendte værtsfamilier der skal vælge hvem de vil have boende som udvekslings student. Den proces kan tage rigtig lang tid, så derfor er det bare om at få sendt min ansøgning afsted hurtigst muligt!
Det tager sin tid, men jeg må jo bare i gang!
     Amalie Christine

3 kommentarer:

 1. Jeg skal afsted 2013/2014 også med Explorius og sidde nu og forsøger at skrive mit student letter.. Det er virkelig svært har du nogle gode råd? :)

  Sofie Damgaard

  SvarSlet
 2. Jeg skal afsted 2013/2014 også med Explorius og sidde nu og forsøger at skrive mit student letter.. Det er virkelig svært har du nogle gode råd? :)

  Sofie Damgaard

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde søgt hos AFS allerførst. Her skulle jeg skrive et brev om mig selv, inden jeg overhovedet kunne blive optaget. Der var desværre ikke plads hos AFS, og så hørte jeg om Explorius,og vi søgte der i stedet. Så jeg havde et brev liggende, på engelsk og det hele, som jeg har taget det meste fra.

   Jeg tror det er vigtigt at fortælle meget om hvor interesseret man er i at tage afsted, og hvad man laver i fritiden, og hvordan man er som person. Man skal hele tiden have den tanke at det er ud fra dét brev at din værtsfamilie skal vælge én.

   Håber du kunne bruge det til noget ;-)
   Jeg syntes også det er vildt svært!

   Held og lykke med det!
   /Amalie Christine

   Slet