søndag den 16. februar 2014

Hawaii dag 4: Diamond Head


Onsdag blev vi delt op i to grupper. Den ene halvdel skulle ud og vandre op af vulkanen Diamond Head. Det var sindsygt varmt og solen bagte, hvilket gjorde det super hårdt og varmt at gå op, men da vi kom op til toppen var der et helt fantastisk udsigt over Honolulu, Waikiki Beach og krateret.
Da vi kom ned igen fik vi alle købt hawaiiansk Shave Ice, som er lidt lige som slush ice, bare bedre!
Hjemme på hotellet havde vi tid til at gå ud og spise frokost, så nogle af pigerne og jeg tog ud og fik lækre sandwiches i solen på en hyggelig café, herefter gik vi ned og lå lidt i solen på stranden.
Om aftenen kørte vi alle med busserne ud mod et stort shoppingcenter. Her spiste vi på restauranten Bubba Gump, som er en restaurant med Forest Gump tema, overalt på væggene hang der billeder, skilte og andet fra filmen. Undervejs fik vi også stilt spørgsmål omkring filmen og kunne vinde små præmier. Jeg har aldrig set filmen, men den må jeg jo hellere få set nu!
Bagefter havde vi tid til at gå rundt og shoppe og udforske centeret. Efter et par timers tid med shopping nød vi nogle kolde frappuccino's på starbucks inden vi skulle med bussen hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar