fredag den 31. januar 2014

Jenison Hockey


Her til aftes var Carolin og jeg til en varsity hockey kamp, Jenison mod Lowell-Caledonia, sammen med Lisa og hendes værtsfamilie og Julius' værtssøster. (Lisa er pigen med huen og det krøllede hår)
Julius, som er udvekslingstudenten fra Finland, har spillet hockey næsten hele hans liv og er nummer 17. Han spillede en rigtig god kamp, men mod slutningen af 2. period brød han pludselig sammen på isen. Han fik hjælp til at rejse sig op og kunne ikke bære sig selv. Vi kunne ikke se hvad der var sket, men vi kunne se at de hjalp ham ud af banen og fik lagt ham ned. Det viste sig at han var dehydreret, og han havde svær ved at kontrollere sig selv og han havde endda problemer med at åbne øjenene og var meget svimmel. Selvom han var ude resten af kampen vandt Jenison (selvfølgelig), og da kampen var slut var han nogenlunde ved sig selv, men stadig meget svimmel og ør i hovedet, men havde det okay.
Ellers havde vi en rigtig god aften, og det var sjovt at opleve en high school hockey kamp. De er allesammen meget talentfulde og det var en rigtig god kamp.

I morgen er det Allys 9 års fødselsdag og jeg har min næstsidste cheer konkurrence. Efter min konkurrrence tager Carolin og jeg hjem til vores veninde og holder sleepover, da vores hus kommer til at være fyldt med 8-9årige højlydte piger. Søndag aften står der Super Bowl på programmet, endnu en sjov Amerikansk 'højtid' ;-)
      Amalie Bagger

2 kommentarer:

  1. Gode billeder! I må have siddet ret godt?

    SvarSlet
  2. Tak, ja vi sad nogenlunde. Men da det er en highschool kamp er det ikke så stort, så der er ikke rigtig nogle dårlige pladser ;-)

    SvarSlet