lørdag den 18. januar 2014

Competitive Cheerleading

Som i ved, er jeg på min skoles Competetive Cheer team, og tænkte at det var på tide at fortælle lidt om det. Og siden jeg fik overtalt Carolin til at tage til min konkurrence i dag med hendes kamera, så har jeg nu også nogle billeder jeg kan vise jer!

Det er sådan at vores skole har to Cheer hold. Junior Varsity (JV) og Varsity, hvor varsity er de bedste/mere øvede. Da jeg jo aldrig har været cheerleader før, så kom jeg på JV. Jeg er glad for at være på JV fordi jeg så rent faktisk har mulighed for at konkurrere, men på den anden side så er de fleste også freshman og sophomores på JV, hvor det er juniors og seniors på Varsity og jeg kender en del af pigerne derfra. Men det er nu ok.

Vi har træning hver dag efter skole og konkurrencer hver lørdag og nogle onsdage, hvor vi går igennem vores rounds og træner vores skills.
Til konkurrencerne har vi tre rounds vi fremfører. Først viser alle hold deres round 1, derefter viser alle deres round 2, og tilsidst round 3.

Round 1 er mest fokuseret på stemmer (ja, man råber højt), motions, formations, punching og ansigtsudtryk. Den er rimelig basis og har ikke springs og stunts og andet crazy.

Round 2 er mest med flip, back walk-overs og andre skills.

Round 3 er stunts. Altså hvor vi løfter folk op i vejret og kaster dem rundt ;-)

I rpund 3 er jeg sidebase på venstre side af vores flyer, hvilket vil sige at jeg holder den ene fod. Og selvom jeg måske ikke er den bedste til skills og at slå saltomotaler og gå ned i splits er jeg faktisk en rigtig god base og får mange komplimenter fra resten af mit team.

Det er rigtig sjovt at opleve at være en del af et rigtig amerikansk cheerleading team og jeg får set en masse forskellige High Schools når vi tager rundt til konkurrencer. Og så får jeg også massere tid til at snakke med de andre søde piger og forbrænde al den pizza og peanutbutter jeg spiser!
      Amalie Christine

3 kommentarer:

  1. Sjovt at se billeder fea konkurrencen.

    Hvordan gik det?

    SvarSlet
  2. Ja, tænkte at det var på tide!
    Vi kom på 5. Pladsen, men i dag kom vi på 3.! :)

    SvarSlet