torsdag den 23. januar 2014

School Update

Det nye semester er nu officielt startet og jeg har to nye klasser i stedet for min Michigan History og Film and Media. Så nu har jeg i stedet Journalism og Introduction to Art. Det var egenltig meget rart med lidt forandring efter at have et halvt år med de samme seks fag hver dag. Min Art class er super hyggelig og min lærer er meget entusiatisk og underviser kun kunst. Klasselokalet er pyntet med kunstværker over det hele, og fyldt med materialer og redskaber til at lave kunst. VI sidder allesammen ved borde med fem personer og har hele timen til at lave kunst og hyggesnakke, mens der bliver spillet musik over højtalerne.

Marie, den anden tyske udvekslingsstudent var her kun for det ene semester og er derfor allerede hjemme i Tyskland igen. Tilgengæld er der startet tre nye udvekslingstudenter, Marco fra Italien, Vale fra Bolivia og Lisa fra Østrig. De er alle tre rigtig søde og vi har planer om at tage til skolens Hockey kamp sammen på fredag.

I sidste uge havde vi vores eksamener og jeg fik A'er og B'er. Så det var en god måde at afslutte 1. semester på.
Det er underligt at tænke på at halvdelen af året allerede er ovre og jeg er sikker på at de sidste fem måneder kommer til at gå super stærkt, så det er bare om at nyde det hele så længe det varer!
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar