onsdag den 29. januar 2014

Snowdays


Tirsdag aften så det endelig ud som at vejret var nogenlunde, og det var ikke helt umuligt at køre på vejene. Onsdag var en latestart, så vi skulle egentlig møde klokken 10 i stedet for klokken 8. Da jeg vågnede op i morges skinnede solen, og det så heller ikke ud til at det havde sneen yderligere. Men da jeg kom ud i stuen for at gå i bad i morges, sagde min værtsfar at skolen havde lukket igen i dag på grund af vejret, så jeg smuttede tilbage i sengen igen.

Den første dag vi havde snefri var jeg lykkelig. Men nu har vi haft 4 dage plus weekenden hvor vi nærmest har været sneet inde! I går slap vi dog lidt ud. Vi tog med Brittany ud og købte ind, og tog hjem og farvede Carolins hår og senere tog vi hjem til Lisa og spiste pizza.
Ellers har vi været indendøre i næsten 6 dage i træk. Jeg har fået læst to bøger, drukket litervis af te og kaffe, spist mange pandekager, lyttet til musik, gloet ud i luften og drømt om palmer og 30 grader.
Selvom jeg elsker at sove længe, så vil jeg egentlig gerne tilbage til virkeligheden igen, så vi krydser fingre for skole i morgen!
Der er dog håb forude, da skolen ikke har aflyst eftermiddags aktiviteter, så jeg kan stadig komme til min cheerleading konkurrence her til aften!

Nu vil jeg lave mig en toastet peanutbutter sandwich, drikke noget mere kaffe og skrue højt op for musikken og nyde kedsomheden inden vi starter i skole igen.
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar