fredag den 24. januar 2014

OUR ROOM

Nu har Carolin og jeg boet på dette værelse i fem måneder og jeg har endu ikke vist jer nogle billder overhovedet. En af grundende er at vi begge to er store rovedhoveder så 99% af tiden ligger der tøj, skolebøger og andet sjovt ud over det hele. Men i dag havde vi snefri (igen), så formiddagen stod på hovedrengøring, og så skyndte jeg mig lige at tage et par billeder inden det hele er rodet til igen.

Min værtsfamilies hus er ikke mega stort og de har i forvejen to børn og hund, så der er ikke flere værelser i huset. Så vores værelse er en del af deres anden stue (hvilket forklarer pejsen). Det gør dog ikke noget, da de har sat en væg op til at dele rummet op så vi har en rigtig væreleses følelse. Værelset er også rigeligt stort og der er plads til sofa, senge og to skabe, så det er jo rigtig fint. På den ene væg har vi lavet en fin billedvæg med kort og billeder som vi har fået tilsendt, og så hænger mit fine danske flag ved siden af. På hver vores side af pejsen har vi vores tøjskabe, men vi plejer som regel at deles om hindandens tøj.

Det er rigtig rart at have en at dele værelse med, og vi har et fantastisk venskab. Vi skændes endda som søskende! Det bliver helt underligt at jeg hjemme i danmark skal sove alene på mit værelse, og ikke kan have lange snakke midt om natten eller dele mit tøj med Carolin!

Håber i alle har det rigtig godt hjemme i DK, her sner det stadig og vi har lune temperaturer omkring de -20.
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar