lørdag den 28. september 2013

Oktoberfest & ArtPrize


Her til aften var Carolin, Marcy (min værtsmor) og Kirk (min værtsbror) og jeg til oktoberfest og ArtPrize i Grand Rapids. Da Carolin er fra tyskland hvor oktoberfest stammer fra, havde en af hendes lærere tippet hende om at der blev afholdt oktoberfest i Grand Rapids i denne weekend, så det blev vi altså nød til at tjekke ud! Vi kunne af gode grunde jo ikke nyde en kold tysk øl, men vi fik lækker apfel strudel og kaffe i stedet :-) Bagefter kørte vi mod centrum hvor der i disse uger bliver afholdt ArtPrize. Kort fortalt går ArtPrize udpå at en masse kunstnere har opstillet kunstværker op rundt omkring i hele centrum og er med i en konkurrence. Så det stykke kunst der får flest stemmer vinder, og alle kan stemme på dem. Der er en masse liv og musik og tusind vis af mennesker og det er meget populært. Det var første gang Carolin og jeg var i downtown Grand Rapids og det var super hyggeligt.
I morgen bliver en stille og rolig slappeaf-søndag med tid til at få styr på de sidste lektier, sove længe og  højest sandsynligt løbe en lille tur.
Nu vil jeg gå i seng efter en lang god dag.
      Amalie Christine

2 kommentarer:

  1. Lyder som en rigtig hyggelig lørdag. Jeg undrede mig over Oktoberfest med "k", men fik jo forklaringen :-)

    SvarSlet