søndag den 1. september 2013

Lake MichiganJeg ankom til Michigan fredag aften ved 6 tiden. Ventetiden i lufhavnene og flyveturene var ulidelig for vidste at vi ville ankomme til vores værtsfamilie om få timer. Jeg fløj med en anden dansker, Lasse, to nordmænd og en fra Findland (eller sverige, det fandt jeg aldrig ud af...).

Da jeg kom ud til familien stod de der alle sammen. Min værtsfar Russ, min værtsmor Marcy, mine to værtssøskende Ally og Kayla, min værtsbror Kirk og den anden udvekslingsstudent Carolin som kommer fra Tyskland. Hun var kommet dagen før.

Fra lufthavnen kørte vi direkte til et spisested de elsker at spise, kaldet Red Robin. De serverer burgere og endless fries. Rigtig amerikansk, og portionerne er kæmpe!

I går var vi ude hos Marcys mors hus, da Russ skulle ud og spille golf og Marcy skulle arbejde. Hun tog os med ud at shoppe i et stort mall der ligger i byen, og Carolin og jeg købte et par løbesko til Cross Country. Senere gik vi på indkøb og købte ind til frokost og aftensmad. Da vi havde spist frokost, kom Marcy hen til os og spurgte om vi ville til Lake Michiganog bade. Kirk er 17 og bliver snart 18, han er ved at blive det de kalder en Eagle Scout, men først er der nogle udfordinger han skal klare. Han manglede kun en, og det var at han skulle hoppe ned i vandet med tøj og uniform på og bruge sin uniform og bukser som hjælp til at flyde.

Så først kørte vi til byen Holland, hvor der var en mand som havde en pool Kirk kunne bruge. Efter det kørte vi videre til stranden og badede. Vandet var ikke salt da det er en sø, det var helt underligt. Vi var på strandet længe, og det var skønt at blive skyllet. Efter stranden kørte vi til en sted kaldet Captain Sundae, hvor de serverer alle tænkelige slags sundaes. Jeg fik en med is, flydene skolade, hakkede nødder og brownie. Det var den mest almindelige. Til aften spiste vi hos Marcys mor og stedfar.

I dag skal vi ud og købe lidt notesbøger, mapper og andre praktiske ting til skolen.
     Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar