fredag den 6. september 2013

Go Wildcats!


I tirsdags havde jeg første dag på skolen. Min skole hedder Jenison High School og der går lidt over 1400 elever i alt fra Freshman til Senior. Carolin vidste at hun skulle være senior, men jeg var ikke helt sikker på hvilket år jeg skulle være, men jeg regnede med at skulle være Junior, da det ville passe med at jeg var blevet færdig med 9. klasse. Men vi fandt ud af at jeg rent faktisk skulle være senior! Så jeg kommer til at graduere osv.!

Tirsdag morgen tog Marcy (min værtsmor), Carolin og jeg hen til skolen, da den begyndte. Carolin gik direkte til hendes første klasse, men Marcy og jeg skulle først op til the Guidance Office for at få mit skema. De havde allerede sat mit skema sammen og det hele så rigtig fint ud. Jeg missede min to første klasser på grund af forvirring omkring tidspunktet for mødet og selve mødet. Jeg har følgende fag i 1. semester: US History, Film and Media Analysis, Algebra 2, Chemistry, Michigan History og Yearbook.

Her til aften var vi til en football kamp. Det var virkelig sjovt, og stadionet var fyldt med mennesker! Skolen har et stort marching band og en masse dansere der underholdte i pausen og cheerleadere gennem hele kampen. Der var god energi og stor opbakning, selvom vi tabte kampen.

Det bliver en travl weekend med picninc, fødselsdagsfester og andet. Jeg er sindsygt træt og mit hoved føles meget tungt så jeg vil snart gå i seng efter en lang og spændende uge.

Håber i har det godt!
     Amalie Christine

3 kommentarer:

 1. Kære Amalie,
  Hvor er det dejligt at høre fra dig ;-D
  Ikke mindst, fordi du trives. Hvem er de to "piger", du viser? Vi vil meget gerne se billeder af din familie og din roommate.
  Kh fra Gilleleje

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære bedste og farfar
   Pigen med pandehåret er min roommate og den anden pige er en ven af familien :-)
   Håber i har det godt!
   Knus Amalie

   Slet
 2. Kære Amalie,
  Tak for beskeden. Cardin ser jo sød ud.
  Det er da en hektisk weekend du har haft.
  Vi har det fint og har været til fætter/kusinefest (bedstes mors familie) på Tåsinge lørdag, og nu er vi i Hammelev på et kort besøg. Jeg skal hilse mange gange.
  Karin efterlyser din adresse ;-D
  Knus farfar

  SvarSlet