fredag den 13. september 2013

Cross Country

Carolin og jeg startede begge til cross country i tirsdags og i dag var der et løb ved Michigan State University. Carolin og jeg skulle dog ikke løbe da vi startede for tre dage siden, men vi tog med og heppede på de andre. Det var en super hyggelig dag og vi fik snakket en masse med de andre piger. Pigerne på holdet er super søde og her til aften tog vi til en football kamp på skolen med et par af dem. Det har været rigtig godt at få startet til en sport. Jeg har fået mere energi, og vigtigst af alt så har det hjulpet rigtig meget socialt. Det kan være ret svært at få venner i skolen, da vi jo kun har 5 min mellem hver klasse og skal løbe fra den ene ende af skolen til den anden. Så det har været rigtig godt at snakke med en masse søde piger!

I morgen kan vi sove længe (!!) og om aftnen skal vi (vores host mother) holde et bachelorette party for en i familien, og Carolin og jeg deltager noget af tiden. Det bliver rigtig hyggeligt. Søndag tager Carolin og jeg muligvis ind til Grand Rapids og shopper sammen med nogle venner. Jeg ser frem til en super hyggelig weekend!

Håber i alle har det godt!
     Amalie Christine

2 kommentarer:

  1. Hold da op.
    Det er jo en win/win situation med cross country:
    1. du møder en masse søde piger, og
    2. du kan tillade dig at spise nogle af de dejlige kager :-)

    SvarSlet