søndag den 8. september 2013

Busy Weekend


Her er lidt mobilbilleder fra denne weekend og sidste uge.

I denne weekend var vi til tre fødselsdags fester og en picnic. Lørdag formiddag var vi alle på picnic med en masse CETUSA udvekslingsstuddenter og deres værtsfamilier. Her introducerede vi os selv, snakkede lidt med de andre, mødte vores kontaktpersoner og fik en masse info. Lørdag aften holdte Kirk (min værtsbror) 18 års fødselsdag, i formiddags var vi til 1-års fødselsdag hos nogle fra familien (med moustache-tema!) og her til aften var vi til 4-års fødselsdag. Travl weekend med alt for meget kage!

I morgen skal Carolin og jeg til Cross Country for første gang, og jeg glæder mig til at komme i gang!

Godnat
     Amalie Christine

4 kommentarer:

 1. Hvad er der med de moustacher? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det ikke rigtig, men det var nogle lækre cupcakes!!

   Slet
 2. Det lyder virkelig fedt!

  Jeg skal selv til USA næste år. Jeg tænkte på om du skulle til try outs for at komme på Cross Coutry holdet, hvis ja, hvor hurtig skulle man så være? Synes nemlig det lyder fedt, ved bare ikke om jeg er hurtig nok :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skulle ikke til try outs. Og har ikke hørt om at de skulle det på andre skoler heller :-) I danmark løb jeg kun en gang i mellem ca. 6-7 km. Her løber vi ca. 5 km når vi er til løb. Jeg har aldrig før dyrket motion i samme grad på daglig basis, men jeg føler ikke at jeg er for dårlig eller langsom eller noget. De fleste af pigerne løber 5 km på 18-25 min, men der er ingen krav, så længe man bare gør sit bedste for hele tiden at forbedre sine tider :-)

   Slet