søndag den 29. september 2013

Carolin und ichTror aldrig jeg rigtig fik introduceret Carolin ordenligt. Men i har måske bemærket at jeg nævner hende hele tiden?
Carolin er en udvekslingsstudent fra Tyskland og hun bor i den samme værtsfamilie som mig. Da jeg var på vej til lufthavnen kl. 3 om natten for at flyve mod USA, modtog jeg en mail fra min værtsfamilie om at de lige havde besluttet sig for at hoste en anden udvekslingsstudent også, men kun for et par uger indtil organisationen fandt en anden værtsfamilie til hende. Det var noget af en overraskelse og blev lidt overvældet. Som om det ikke var overvældene nok at være på vej til lufthavnen for at forlade mit hjemland i 10 måneders tid? Jeg blev dog glad over nyheden, det skulle nok blive sjovt med en anden udvekslingsstudent!
Da jeg kom frem til lufthavnen i Grand Rapids hvor min værtsfamilie tog i mod mig, var Carolin der allerede (hun var kommet dagen før).
Min værtsfamilie havde allerede besluttet sig for at hun kunne bo hos dem hele året, og det er jeg super glad for!

Carolin og jeg deler værelse. Vi kommer rigtig godt ud af det med hinanden og vi deler mange interesser. Hun er også spejder, hun elsker musik og vi kan begge godt lide at løbe! Det betyder også at vi går til Cross Country sammen. Det har været rigtig skønt her i starten at have en der oplever det samme og som man kan snakke med om det hele. Så følte jeg mig heller ikke helt alene i verdenen da jeg ikke kendte nogen i starten!
Carolin og jeg skal nok få et fantastisk år sammen, med en masse sjove oplevelser. Hun er en skøn ny 'søster'! (tjek forresten lige hendes blog ud her - http://carosabenteuerausland.auslandsblog.de - så kan i samtidigt øve det tyske lidt)
      Amalie Christine

2 kommentarer:

 1. Alle tiders ide, at vi kan se Carolins blog. Det er et dejligt suplement din blog.
  Jeg er helt ør i hovedet af at læse alt det tyske. Kan du ikke bede Carolin om at fortsætte på engelsk :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha ja, er ret stolt over at jeg faktisk forstår det! :-)

   Slet