onsdag den 25. september 2013

Mit nye hjem

Endelig kom der billeder fra min værtsfamilies hus, mit nye hjem. Jenison er en forstad til Michigans næststørste by, Grand Rapids. Jenison er et område med middelklasse familier og der er også et par store fancy huse rundt omkring. Jenison er også kendt for at have en masse kirker, som de lokale siger "der er en kirke på hvert gadehjørne" (det er dog ikke helt rigtigt, men der er rigtig mange).
Der ligger en masse burgerkings, McDonalds, Subways, små butikker osv. rundt omkring i Jenison og der er kun 10 minutter til det nærmeste store Mall. Der er også op til flere parker med små åer og små stier og flot natur.
Jeg er super glad for min værtsfamilie. De er meget åbne og der gik ikke lang tid før jeg følte mig hjemme og rigtig godt tilpas. De kan godt lide at lave sjov og er overhovedet ikke strenge. Carolin og jeg deler værelse og har hver vores seng, hver vores skab og tøjstativ og en fin sofa.
Alt i alt er jeg super glad for at bo her, i Jenison, Michigan med min skønne værtsfamilie og tyske "søster".
      Amalie Christine

4 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre, at du trives godt. Så behøver vi ikke at komme over
  og skælde ud ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er super! Der er også lidt langt fra Bornholm til Michigan ;-)

   Slet
 2. Sikke nogle skønne billeder! Der ser ðejligt ud.

  PS: Savner stadig et billede af jer alle 6 (7) på samme billede ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, her er rigtig dejligt, og her er stadig 24 grader og sol hver dag!

   Russ har lagt et billede op på facebook som jeg er tagget i. Men det er kun af 5 af os... Vil prøve at få arrangeret et billede af os alle;-)

   Knus

   Slet