søndag den 3. november 2013

Halloween

Torsdag aften var Halloween. Halloween er en 'højtid' de gør meget ud af her ovre. Fra starten af oktober var alle husene pyntet op med Halloween pynt og lyskæder i Halloween farver og de har alting planlagt i lang tid før. Min yngste værtssøster talte ned til Halloween, og omtalte det som om det var juleaften!
Blev noget overrasket da en af mine veninder spurgte mig, hvad jeg skulle være klædt ud som til Halloween, en gang i september. Det er altså ikke kun børn der går rundt og siger 'trick or treat' til alle husene rundt omkring, unge og voksne går med!
På selve dagen var alle klædt ud i skolen. Ikke kun som hekse og zombier, men som alt muligt. Lidt ligesom børn til fastelavn!  Carolin og jeg var sennep og ketchup ;-)

Min familie fik besøg af min værtsmors søstre og deres børn, mine værtssøstres veninder, deres morfar og nogle andre venner. Så der var fuldt hus! Nogle af de voksne sad i garagen med et lille bål i et bålfad, og delte slik ud til børn der kom forbi. De andre gik ud for at trick or treat'e. Carolin og jeg gik rundt med vores veninder Maddy, Madeline og Marie. Det regnede en lille smule, men vejret var lunt og det var super hyggeligt og sjovt. Og så fik vi også en masse slik!
Marie blev og sov til dagen efter, da der ikke er skole dagen efter halloween.

Nu begynder folk så småt at pille halloween pynten ned, og gøre klar til thanksgiving som der kun er et par uger til. Glæder mig til at opleve en rigtig amerikansk Thanksgiving med alt den gode mad.

Vil smutte ud og løbe en tur og nyde det gode vejr. Så kan jeg måske forbrænde lidt af Halloweenslikken, inden jeg bliver stor og fed igen til thanksgiving ;-)
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar