torsdag den 28. november 2013

Thanksgiving


I dag fik jeg jeg lov til at være med til at fejre en af de mest amerikanske højtider; Thanksgiving!
Carolin, Ally, Kayla og jeg hjalp min værtsmor, Marcy, med at forberede maden i går, da vi alle havde fri fra skole. Vi brugte hele formiddagen og eftermiddagen og senere hen på aftenen tog de andre ud for at aflevere maden hos Marcys forældres, Mema og Papa's, hus, og tog ud for at handle det aller sidste ind. Jeg måtte dog blive hjemme i min seng da jeg havde fået hovedpine og knapt nok kunne bevæge mig uden at det snurrede og gjorde ondt. Da jeg gik i seng i går aftes var min hovedpine dog heldigvis blevet bedre, og jeg håbede på at den ville være forsvundet næste dag så jeg kunne nyde min første Thanksgiving uden hovedpine.
Jeg vågnede op i morges og følte mig frisk og hovedpinen var heldigvis forsvundet. 

Vi kørte mod Mema og Papa's ved ellevetiden og hjalp til med at dække bord og gøre maden klar. De andre gæster kom en times tid senere. Det var hele min værtsmors side af familien. Hendes to søstre med børn og mand og hendes bror. Klokken 12.30 var fodboldkampen på i tv'et. Detroit Lions spillede mod Green Bay. Da maden var klar, satte vi os alle til bords og Papa læste op fra biblen og vi bedte alle sammen bordbøn. På bordet var der kalkun, kartoffelmos, sweet potatoes, majs, brød, stuffing, sovs, jello, tranebær gele og green bean casserole. Det smagte alt sammen rigtig godt, og jeg blev forfærdelig mæt! Efter maden var det tid til at lege i sneen med de yngre børn i familien og se fodbold. Da vi havde slået maver og der var blevet lidt plads igen, blev tærterne serveret. Der var pumpkin pie, apple pie, cherry pie, chocolate pie, cheesecake cupcakes og den bedste af dem alle; pecan pie! Endu en gang var min mave fuldstændig fyldt!
Senere på aftenen spillede vi airhockey og planlage de ting vi skal ud og købe på rigtig gode tilbud i morgen på Black Friday. Butikkerne åbner allerede midnat, og folk har ligget i telt i dage! Vi regner mest med bare at køre rundt i morgen og opleve det, og måske finde nogle gode tilbud.

Min Thanksgiving har været helt fantastisk, og jeg er rigtig taknemmelig for min dejlige værtsfamilie. Ikke kun min værtsforældre og søskende, men bedsteforældre, kusiner og fætre, onkler og tanter. De er super søde og åbne, og det er fantastisk at have hele denne nye amerikanske familie!
Håber i alle har haft en god dag, om i har holdt thanksgiving eller bare en hel almindelig november torsdag!
     Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar