torsdag den 31. oktober 2013

Min hverdag

6.40 AM - Vågner, går i bad og spiser morgenmad. Jeg spiser som regel havregryn eller bagels men nogle dage laver min værtsfar hjemmebagte biscuits eller toast. Mmmm...

7.45 AM - Vi stormer altid ud af døren og har travlt, fordi vi alle sammen absolut ikke er morgenmennesker og tager os god tid. Vi bliver dog kørt, så ingen overfyldt skolebus med skrigende juniorhigh kids for os. Hallelujah!

8.00 AM - starter skolen og klokken ringer ind til første time som i mit tilfælde er U.S History. Hvis jeg ikke har kaffe med hjemmefra og ikke har haft tid til at købe en kop i skolens kaffeshop er chancen for at jeg er ved at falde i søvn undervejs i timen rimelig stor. Det er dog en interessant klasse.

11.10 AM - Efter de tre første timer er det tid til 25 min frokostpause. Cafeteriaet er altid mega fyldt, og hvis du ikke skynder dig derned, er der ikke særlig mange pladser tilbage. Jeg har som regel pakket en frokost hjemmefra i de fine brune lunchbags. 

2.55 PM - Endelig fri efter en lang skole dag! Hvis vi ikke har nogle planer kører vi som regel hjem med bussen, hvilket betyder at vi bliver nødt til at løbe ud til bus holdepladsen hvis vi ikke vil gå hjem. Ellers tager vi hjem til vores venner eller til centret. Når der er sport, er det direkte efter skole og vi bliver derefter hentet. 

6.00 PM - Omkring kl 6 spiser vi aftensmad, nogle dage tildligere. Det var noget jeg lige skulle vænne mig til i starten, da jeg er vant til at spise ved 7-8 tiden i Danmark. Men det er faktisk rigtig skønt, fordi jeg har ligepludselig massere af tid om aftenen. Nogle dage skal vi noget med vores værtsfamilie og det er som regel altid efter aftensmad.

10.00 PM - Vi går som regel i seng mellem 9.30-10 og ligger og læser, skriver blog, snakker og slapper af efter en lang dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar