søndag den 13. oktober 2013

HC Assembly & Parade


Fredag var den sidste dag i vores spirit week og temaet var 'Pride Day' det vil sige at alle have noget på der representerede Jenison. Alle seniors dekorerede en senior crown og havde den på hele dagen, og alle senior piger havde en t-shirt på hvorpå der stod "Senior Girls" på den ene side og på bagsiden stod der "Keep Calm and Stay C14ssy" Fordi stay classy er skolens slogan og vi graduerer i 2014 :-) 

Hele dagen var timerne 10 min korterer og tilsidst havde vi HC Assembly i gymnastiksalen for hele skolen. Vi startede ud med at seniorene fra de forskellige fall sports marcherede ind med bannere til musik. (Hvilket jeg var med i). Under Assemblyen var der forskellige konkurrencer, danseshows og alle de nominerede for homecoming king and Queen blev udnævnt. 

En time efter Assemblyen var der Homecoming Parade. Hver klasse havde bygget en float, alle under temaet superheroes. Seniornes float havde the Avengers og kan ses på næstsidste billede. Jeg var også med til at male den. 
I paraden gik vores marching band, cheerleaders, teaterhold, de forskellige floats, homecoming queen and king, vores maskot Willie the Wildcat og de fleste sportshold. Jeg var med i paraden med mit XC team og vi kastede slik ud til tilskuerne mens vi fulgte paraden gennem byen.
      Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar