onsdag den 9. oktober 2013

Snapshots fra min hverdag

Fra venstre: 1. Alt for mange algebra lektier! 2. Familiens tøser til brylluppet 3. Shopping for homcoming dresses. 3. Glade mig! 4. XC Race lørdag morgen med den flotteste solopgang!
5. Mig foran en statue i Downtown GR 6. Carolin og jeg til brylluppet 7. Mine fine (nye) blomstrede leggins! 8. Carolin og jeg efter vores første XC race
9. Lækker frokost med Carolin og Sina 10. Fjol til brylluppet 11. Min værtsfar kom en dag hjem med RIGTIG lakrids til mig! 12. Kayla, Carolin og jeg der nyder solen mens Ally er cheering 13. Vores XC hold efter vi vandt et race (igen) 14. Ally og jeg før vi så 1D film i biografen
15. Carolin og Kaisa der tager photos i Yearbook 16. XC practice kl. 5.50 om morgnen 17. Senior Float Building for vores homecoming parade 18. Baked apples med kanel og rosiner. Mmmmm.... 19. Min fine notebook som jeg selv har dekoreret med farverigt gaffatape!

Over de sidste par uger har jeg taget super mange billeder med min iPhone. Det sker rigtig tit at jeg oplever et eller andet sjovt men at jeg ikke lige har mit store kamera på mig, og så er det jo smart med min telefon!

I denne uge har vi homecoming week og jeg vil poste en masse billeder og tekst fra hele ugen og vores homecoming dance på søndag.

I dag var det 20°C hvilket er super lækkert når man tænker på at vi er midt i efteråret!
Håber i har det godt i kolde Danmark :-)
      Amalie Christine

1 kommentar:

  1. Dejligt at få en masse stemningsbilleder. Flere af dem har jeg set på Instagram eller facebook, men det er godt at have dem samlet.

    Kh mor

    SvarSlet