lørdag den 12. april 2014

Florida - Road trip


Så er vi endelig tilbage i Michigan efter en meget lang køretur hjem. Jeg vil ikke poste en dag for dag beskrivelse af hvad vi har oplevet, da nogle af dagene bestod af 12 timer i en varm bil, så i stedet vil jeg bare skrive få sammenlagte indlæg om vores dejlige tur til "the Sunshine State".

Vi forlod Michigan torsdag efter skole i to biler. Marcy's veninde Latitia og hendes datter skulle ned og besøge deres familie i Flordia, så vi fulgtes derned. Det passede os rigtig fint da vi er syv i familien og vores minivan ville være meget klemt hvis vi alle skulle køre i den samme bil hele vejen ned til Florida, så Caro og Kayla hoppede med over i Latitia's bil, og så kørte vi mod syd.
Efter et par timers tid ramte vi grænsen til Indiana og selvom det småregnede måtte vi ud og få taget et billede ved "velkommen til Indiana" skiltet. Herfra gik turen vidre ned gennem Indiana og vi stoppede kun et par gange ved et par tankstationer og til aftensmad på Wendy's. Undervejs kørte vi blandt andet forbi Indianapolis og Louisville (da vi kørte ind i Kentucky). Den aften overnattede vi på et Best Western i Elizabethtown i Kentucky.

Næste morgen tideligt havde vi en megt lang køretur foran os, og vi stod meget tidligt op. Planen for dagen var at vi ville nå ind i Florida. Desværre havde Latitia kørt over et hul i vejen dagen før og vi måtte finde et sted hvor hun kunne få et nyt dæk på bilen. Det første sted vi fandt havde ikke de dæk vi skulle bruge, men de fortalte os hvor vi kunne få fat på dem. For at komme derhen måtte vi køre af landeveje og små byer langt ude på landet et eller andet sted i Kentucky. Vi endte op på hvad der lignede en stor bil gravplads og et lille skur. Det var en smule skummelt, men dem der arbejdede der var rimelig venlig og vi fik hvad vi havde brug for så vi kunne køre videre.
Siden vi nu var et par timer bagud, stoppede vi ved et Best Western i Georgia for at overnatte. Marcy fandt ud af, på deres hjemmeside, at hotellet lå lige ved siden af en meget interessant attraktion. En statue af verdens største peanut. :-)
Så inden vi kørte videre næste morgen måtte vi lige forbi og tage et billede.
      Amalie Christine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar