tirsdag den 15. april 2014

Florida - Magic Kingdom


Sorry for de mange billeder, men jeg tog omkring 500 billeder i Magic Kingdom, og kunne ikke få skåret det ned til mindre end 40 billeder. 

Caro og jeg startede søndagen ud med en dejlig iskaffe i solen, på hotellets terrasse, inden turen gik med shuttlebussen til Magik Kingdom ved 11-tiden. I Magic Kingdom gik vi rundt hele formiddagen i områderne Tomorrowland og Fantasyland og prøvede forlystelser og andet sjovt. Jeg fortød lidt at jeg lod mig overtale til at prøve Mad Tea Party da Russ og Kirk fik vores tekop til at snurre meget meget hurtigt rundt. Det tog mig en halv time at komme mig over kvalmen. 
Vi belv i parken hele dagen til klokken 4 hvorefter vi tog tilbage til hotellet for at tage en lur og slappe lidt af i vores trætte fødder i et par timer.
Ved 6-7 tiden tog vi tilbage ind til Magic Kingdom og fik oplevet den sidste del af parken Adventureland og Frontierland. Vi havde billetter til extended hours, så vi kunne blive i parken til klokken 1 om natten. Da vi tog hjem efter klokken 1, var vi alle godt trætte efter en hel fantastisk dag. 

Magic Kingdom var en fantastisk oplevelse, og parken var rigtig hyggelig og med rigtig god stemning. Der var dog lidt mange mennesker, så mange steder stod vi næsten i kø i en time. Jeg fik desværre ikke mødt nogle prinsesser, men jeg fik dog sagt hej til Peter Plys og Tigerdyret! Vi havde en super sjov og hyggelig dag i de magiske omgivelser.

Caro har forresten oprettet en ny blog siden hun havde problemer med sin gamle. Så til jer der også følger lidt med på hendes blog, her er det nye link: http://carosabenteuerausland.blogspot.com
      Amalie Christine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar