tirsdag den 31. december 2013

HAPPY NEW YEAR

Så er der blot få timer tilbage af år 2013, og et nyt kapitel, 2014, er lige om hjørnet.
År 2013 har været et meget anderledes år. Det har været både op og ned. 2013 var året hvor jeg fyldte 15, året hvor jeg langt om længe afsluttede 10 års folkeskole, var i spanien for første gang, fik mit første rigtige job og forlod mine trygge rammer og familie i Danmark for at tage på udvekslingsophold i Michigan i 10 måneder. Her har jeg fået en masse fantastiske oplevelser og en masse fantastiske venskaber. År 2014 bliver et år med flere spændene oplevelser. Det bliver året hvor jeg fylder 16, året hvor jeg tager til Hawaii sammen med udvekslingsstudenter fra hele verdenen, hvor jeg kører med min værtsfamilie ned til Florida, tager på spejderlejr i Canada, Washington D.C, starter på gymnasiet og en masse andre spændene og hyggelige oplevelser. Jeg ser frem til det nye år, og så er det jo også året hvor jeg kommer hjem til min dejlige familie, efter 10 måneder fuld af oplevelser.
Jeg ønsker jer alle et rigtig godt nytår!
     Amalie Christine

1 kommentar:

  1. Og et godt nytår til dig søde!

    Har du måske lyst til at følges? <3

    SvarSlet