lørdag den 14. december 2013

Its beginning to look a lot like christmas...

Så er december kommet godt i gang og der er kun en uge tilbage før juleferien! Her i Michigan ligner det også for alvor jul. Vi har mindst 20 cm sne og alle huse er pyntet med julelys og lysende julefigurer i alle farver. I tirsdags blev alle aktiviteter efter skole aflyst på grund af meget sne, men vi har dog ikke haft nogle snowdays endnu. Min værtsfamilie, især min værtsmor, ELSKER jul! Hende og jeg har hørt og sunget julemusik siden november og Carolin og min værtsfar er ved at blive rigtig trætte af det ;) 
Jeg har fået tilsendt kalenderlys og julepynt fra Danmark og min værtsfamilie syntes at det er super hyggeligt. De syntes dog også at det er mega underligt at vi har levende lys på vores juletræ i Danmark, især når vi endda har papir julepynt hængende rundt om. Sidste søndag tog vi ud og købte et juletræ og har pyntet det med en masse julepynt. Det meste af julepyntet består af plastik figurer, der hænger endda figurer fra starwars og underlige figurer der kan synge, (jeg har dog fået sneget et par danske julehjerter og kræmmerhuse ind i mellem). Rundt om er en lyskæde i alle regnbuens farver og en glimmer krans. De har ingen julestjerne på toppen, men i stedet har de en stor engle dukke! 
Selvom der er massere af tegn på jul alle steder, så savner jeg stadig vores danske julehygge. Jeg elsker familie traditioner og hygge, og det er underligt at jeg skal holde denne jul uden min dejlige familie. 
Til gengæld er jeg så heldig at jeg kan få lov til at opleve en rigtig amerikansk jul, med alle deres familietraditioner. 

I dag havde jeg min første Copetitive Cheer konkurrence og her til aften skal vi til en hockey kamp. I morgen starter vi dagen med at tage i kirke hvor mine "fætre" viser et teaterstykke og senere til familie fødselsdag x 2. Så det bliver en travl weekend
Jeg vil fortælle jer mere om cheerleading senere hen, men hvis i har lyst til at se en lille video fra vores generalprøve i forgårs så kan i se den på min hjemmeside.
     Amalie Christine

1 kommentar: