lørdag den 14. december 2013

Its beginning to look a lot like christmas...

Så er december kommet godt i gang og der er kun en uge tilbage før juleferien! Her i Michigan ligner det også for alvor jul. Vi har mindst 20 cm sne og alle huse er pyntet med julelys og lysende julefigurer i alle farver. I tirsdags blev alle aktiviteter efter skole aflyst på grund af meget sne, men vi har dog ikke haft nogle snowdays endnu. Min værtsfamilie, især min værtsmor, ELSKER jul! Hende og jeg har hørt og sunget julemusik siden november og Carolin og min værtsfar er ved at blive rigtig trætte af det ;) 
Jeg har fået tilsendt kalenderlys og julepynt fra Danmark og min værtsfamilie syntes at det er super hyggeligt. De syntes dog også at det er mega underligt at vi har levende lys på vores juletræ i Danmark, især når vi endda har papir julepynt hængende rundt om. Sidste søndag tog vi ud og købte et juletræ og har pyntet det med en masse julepynt. Det meste af julepyntet består af plastik figurer, der hænger endda figurer fra starwars og underlige figurer der kan synge, (jeg har dog fået sneget et par danske julehjerter og kræmmerhuse ind i mellem). Rundt om er en lyskæde i alle regnbuens farver og en glimmer krans. De har ingen julestjerne på toppen, men i stedet har de en stor engle dukke! 
Selvom der er massere af tegn på jul alle steder, så savner jeg stadig vores danske julehygge. Jeg elsker familie traditioner og hygge, og det er underligt at jeg skal holde denne jul uden min dejlige familie. 
Til gengæld er jeg så heldig at jeg kan få lov til at opleve en rigtig amerikansk jul, med alle deres familietraditioner. 

I dag havde jeg min første Copetitive Cheer konkurrence og her til aften skal vi til en hockey kamp. I morgen starter vi dagen med at tage i kirke hvor mine "fætre" viser et teaterstykke og senere til familie fødselsdag x 2. Så det bliver en travl weekend
Jeg vil fortælle jer mere om cheerleading senere hen, men hvis i har lyst til at se en lille video fra vores generalprøve i forgårs så kan i se den på min hjemmeside.
     Amalie Christine

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Since HoF offers solely free slot machines with bonus rounds, you will not win or lose any real cash, however you WILL chill out, sit back, and have fun. Are you an adventurous gamer, or do you prefer to play it a little more protected and bide time in your winnings? Are you a newbie to the invigorating world of slot machine video games, or are you a seasoned player hoping to dive back into the challenge? Whatever your tastes, 1xbet korean interests and skill level, Tachi Palace has something for you. With selection of|quite a lot of|a big selection of} one of the best new slot machine video games in California, we provide thrilling video games with quantity of} forms of reels and premises. Never play lower than the maximum on a buy-a-pay, on which each credit score "buys" a set of symbols or a payout line.

    SvarSlet