torsdag den 20. marts 2014

Spring is coming


Long time, no see! Jeg undskylder for mit fravær på bloggen, det er næsten en måned siden i har hørt fra mig sidst. Jeg kan dog fortælle jer at jeg er i live, og jeg har det rigtig godt, men super travlt!
Jeg har i de sidste par ugers tid haft masserer af planer, og i min fritid har jeg ikke haft særlig meget overskud til at blogge. But now I'm back!

I dag var det i følge kalenderen første forårsdag, og selvom det sneede i nat, kan vi godt mærke at foråret er på vej til Michigan. Vejret er blevet lunere, og man behøver ikke længere at pakke sig ind i tyve lag hver gang man træder uden for en dør. Som i kan se på billederne ligger her stadig sne, men en stor del er allerede smeltet væk og vi kan begynde at se græs mange steder.

Forårs sæsonen for sport er også sat i gang og vi er startet på Track and Field holdet! Vi har nu træning hver dag i to timer efter skole, og det er super fedt at komme i gang -og at møde en masse skønne tøser! Vi har faktisk også allerede løbet uden for et par gange og det giver en fantastisk energi at være i gang igen.

På hjemmefronten går det stille og roligt, men der har været lidt snak om at få en hundehvalp. Så i dag havde min værtsmor fri, og hun havde så hundehvalpen hjemme så vi kunne se om det ville gå godt sammen med Lexi. Lexi er ikke særlig glad for andre hunde, og var ikke særlig sød over for den lille hvalp, men blev dog en smule bedre i løbet af dagen. Den lille hvalp er blot 10 uger gammel og er super super sød! Så vi krydser fingre for at det kan komme til at fungere!

I den kommende weekend skal vi ud og bowle med vores kontaktperson og nogle af de andre CETUSA udvekslingstudenter, være lidt sammen med vores venner og til en sweet-16 fødselsdagsfest. Så jeg ser frem til en hyggelig weekend.

Tiden går meget hurtigt og jeg kan slet ikke forstå at det allerede er midten af marts! Og om blot 2 uger smutter vi sydpå til solrige Florida.
Håber i har det godt!
      Amalie Christine

2 kommentarer:

  1. Kære Amalie,
    Hvor er det rart at høre fra dig igen. Jeg forstår godt, at det er svært at få tid til bloggen, med alt det du skal nå.
    Jeg var bange for, der var noget, du var ked af.
    For øvrigt, velkommen i hundeelskernes klub :-)
    Knus farfar

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej farfar,
      jo tak, de er jo faktisk slet ikke så farlige ;-)
      Håber i er kommet godt hjem fra sydafrika!
      Knus <3

      Slet