fredag den 23. august 2013

Going away gifts


De sidste uger er blevet brugt på langsomt at forberede mig, købe det sidste ind, nyde ferien, arbejde og ikke mindst at sige farvel til mine venner og familie. Jeg følte ikke for at holde kæmpe going-away party, da det virker lidt voldsomt. Jeg kommer jo hjem igen! Så i stedet sørgede jeg for at lave en del aftaler med mine venner og familie så jeg kunne sige ordentlig farvel (og på gensyn), og nyde noget tid med dem inden jeg skal bruge de næste 10 måneder uden. Flere var da også så søde at give mig nogle dejlige gaver. Lidt lakrids til når jeg savner Danmark allermest, nogle bøger og rejse-kortspil til den lange rejse, den sødeste tegning, kort med pæne ord og meget mere. Det er nogle skønne gaver allesammen, fra de mennesker jeg holder af.

Kun 4 dage til afrejse!
     Amalie Christine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar