tirsdag den 27. august 2013

Afrejse


Klokken er 21.00 og vi er så småt begyndt at lægge sig os til at sove efter en meget lang dag. For mig er klokken 3 om natten og har på dette tidspunkt altså været vågen i 24 timer. Vi skulle alle mødes i lufthavnen halv fem i morges og stod alle klar med kufferter og en masse sommerfugle i maven. Det var nu vi skulle give slip på familien og de trygge og vante rammer i Danmark. Det var svært at sige farvel, men endnu sværere var det at se halvdelen af familien stortudene mens jeg selv, selvfølgelig havde svært ved det, men samtidig ikke kunne vente med at komme afsted. Vi fløj 10 sammen fra Danmark og vi faldt hurtigt i snak. De fleste af os skulle sidde sammen i det første fly og vi fik snakket og hygget. Da vi kom til Heathrow havde vi fået besked på at gå direkte til gaten, så vi var sikre på at vi kunne finde det og de andre fra skandinavien som vi skulle mødes med. Da vi var kommet helt derud, var vi alle sultne og havde rigtig god tid. Men vi kunne ikke finde tilbage til der hvor alle sandwich stederne og cafeerne lå, men fandt dog til sidst et sted og fik købt nogle sandwiches og lidt snacks til den lange tur. Vi fik snakket og grint rigtig meget, og tiden i lufthavnen føltes ikke så lang.
Ombord på den anden flyver sad vi igen samlet og vi spillede spil og snakkede noget mere :-)
Maden var ret elendig, da de ikke havde mere kylling tilbage da de kom til min række, men kun klam vegetar-pasta-smat. Til gengæld var der chokolade mousse til dessert. Der var også lidt turbulens undervejs, men det var ellers en rigtig behagelig flyvetur uden de store problemer.

Efter 7 timers fly ankom vi til 29°C i New York. Nu skulle vi så bare igennem immigrationen. Vi frygtede at vi ville blive udspurgt om alt, men personalet var rigtig søde og alle kom hurtigt igennem.

Vi blev kørt ud til hotellet i varme shuttlebusser og fik der, tildelt værelserne. Jeg bor på værelse med to søde piger, Lea og Maike. Efter et tiltrængt bad og lidt aftensmad og aftenhygge på vores værelse med de andre tøser er vi super trætte og klar til at hoppe direkte i seng. Vi vil jo gerne være friske til en fed dag på Manhattan i morgen tidlig.

Godnat
     Amalie Christine

2 kommentarer:

 1. Skønt at høre, at I havde en problemfri tur - ikke mindst igennem immigrationen!

  Nyd NYC!

  Glæder mig til at læse mere :-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at høre fra dig.

  Hils NYC fra os.

  Glæder os til at høre mere ;-)

  SvarSlet