mandag den 17. juni 2013

Summertime


Så er sommeren virkelig over os, og om ganske få dage (2 dage!), har jeg endelig sommerferie. De to første eksamener er gået rigtig godt, et 12-tal og et 10-tal fik jeg tildelt i sidste uge, så det var skønt.

Jeg kan allerede se nu, at mine næste to en halv måneder bliver pressede. Jeg skal på sommerlejr, i sommerhus, på ferie til udlandet og arbejde en hel del. Samtidig vil jeg jo også rigtig gerne have nogle dage til at være sammen med mine søde venner og familie inden jeg siger farvel for 10 måneder. 
But I can't complain - der er dog udsigt til en lækker sommer!
På den ene side ville jeg så gerne have en liiidt længere sommer, men alligevel vil jeg rigtig gerne afsted med det samme. Så det er nok meget godt som det er nu.

Vi har fået udfyldt mine papirer til ambassaden og jeg skal derind på næste torsdag ved ni-tiden. Jeg kommer tættere og tættere på USA. Step by step.

Til jer der også mangler lidt eksamener før i kan nyde ferie, held og lykke! 
     Amalie Christine


Ingen kommentarer:

Send en kommentar