torsdag den 27. juni 2013

Countdown


 Sommerfuglene i mave bliver flere og flere nu tættere på jeg kommer. I dag er der dimissions fest på min skole og jeg afslutter hermed mit 10 år lange folkeskole forløb. I dag er der også præcis to måneder til afrejse. Jeg var i lufthavnen tirsdag nat for at hente mine bedsteforældre der var vendt hjem efter en uges ferie. Det var som om at lige som jeg trådte ind i lufhavnen begyndte jeg at få en underlig følelse. En følelse af spænding og en lille bitte smule angst. Det var dog ikke en dårlig angst, men mere en sund angst. Hele stemningen der er i en lufthavn kom rasende i mod mig. Tanken om at næste gang jeg stod der, skal jeg sige farvel til min familie og mit hjemland i 10 måneder. Jeg havde sådan lyst til bare at springe på næste fly til USA og komme afsted.

I dag har jeg også været på den amerikanske ambassade og fået visa, som bliver sendt til mig inden for det næste stykke tid. Ventetiden derinde var ikke særlig lang og de var alle sammen søde og hjalp en på vej. Jeg var allerede ude igen efter lidt over en halv time. Nu er det eneste jeg mangler, som jeg selv skal sørge for, at få den aller sidste vaccine.

Og så skal jeg bare vente, only 61 days to go!
     Amalie Christine


2 kommentarer:

  1. Ej hvor sjovt, jeg var også derinde i dag. Jeg var slet ikke klar over, at jeg så dig derinde, men så så jeg billedet fra dit forrige indlæg og kunne godt genkende dig, haha. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha, det er lidt sjovt ;-) var du også derinde kl. 9? :-)

      Slet