mandag den 18. februar 2013

Godkendt


Så blev min ansøgning også godkendt af CETUSA i USA. Vi fik en mail om det i dag.
Nu går de så igang med at finde en værtsfamilie og en skole til mig. Jeg kan få noget at vide fra nu af og frem til kort før min afrejse, men lad os håbe på at der ikke går mange måneder inden der er fundet en familie og en skole. Alt jeg kan gøre er at vente i spænding!
     Amalie Christine

2 kommentarer:

 1. Hej Amalie Christine

  Jeg vil meget gerne følge med i din blog da jeg også selv tager til USA og har oprettet en blog om det. Dog husker jeg ikke at tjekke alle de blogs jeg besøger jævnligt, så tænkte på om du måske ikke kunne oprette bloglovin'? Det er super nemt så at følge med i hver gang du opdaterer/poster nyt :)

  Du må meget gerne også tjekke min ud, hvis du har lyst: www.beinginamerica-byemma.blogspot.com

  Vil glæde mig til at høre mere :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma

   Lyder rigtig dejligt, jeg havde slet ikke tænkt på at oprette en bloglovin til bloggen, så det er nu gjort, tak! :-)

   Jeg kigger selvfølgelig forbi og glæder mig til at følge med! :)

   Slet