søndag den 30. december 2012

US states

I går satte jeg mig for at jeg ville lære alle de amerikanske stater udenad, da det er rart at kende lidt til geografien der hvor jeg skal over og bo i 10 måneder. Vi havde hentet en Geografispil app til iPad'en, hvor man skulle placere alle staterne på de rigtige steder, på tid. God måde at lære det på. Efter et par spil kunne jeg dem alle i hovedet og i dag satte jeg mig ned og listede alle staterne på papir efter hvad jeg kunne huske - det blev til dem alle sammen! Jeg printede også et kort ud og skrev dem alle ind.
Næste mål bliver at lære hvor de store byer ligger.

2 kommentarer:

  1. Hvad hed iPad spillet? Har selv prøvet at lede efter et, men syntes ikke at jeg har fundet nogle gode :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det hedder Geomaster. Du skal hente den udgave man betaler for, for at kunne spille det med USA. :-)

      Slet